صفحه نخست > آشپزی > سوپ قارچ

سوپ قارچ


6 مهر 1394. نویسنده: kimiagostar
سوپ قارچ

سوپ قارچ
مواد لازم :
قارچ یک کیلو
تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
آرد دو قاشق سوپ خوری
آب گوشت یا آب مرغ 5 لیوان
آب لیمو تازه دو قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
قازچ و فلفل دلمه را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم سپس روی حرارت آب گوشت یا مرغ را روی ان ریخته ، آرد را کم کم به ان اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوگه نشود . تخم مرغ ها را روی ان شکسته ، هم میزنیم .
کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و سوپ را داخل ظرفی ریخته و ان را با خامه و مقدار جعفری خرد شده تزئین میکنیم

سوپ قارچ سوپ قارچ
بازگشت