دلیلی برای ارتقا قارچ به وضعیت super food این است که انها حاوی بسیاری از مواد معدنی حیاتی میباشند جدول زیر خلاصه ای از اطلاعات تغذیه ای در قارچ سفید معمولی ( صدفی ) در 100g
علاوه بر این، قارچ ها حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین های B شامل: تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) و نیاسین است. همچنین در قارچ یافت فولات ویتامین ها فراهم می کند که به RNI 22٪ در هر 100G.فولات لازم برای تشکیل cellos خون و rountinely به زنان باردار به عنوان یک مکمل برای کمک به پیشگیری از نقائص هنگام تولد مانند اسپینا بیفیدا داده می شود.
خواص در مانی بعضی قارچ ها:
باز سازی سلول های آسیب دیده
بهبود فعالیت حیاتی سلول
ارتقا و تجدید ایمنی
اصلاح گردش خون و قابلیت حمل اکسیژن کنترل فشار ، چربی و قند خون بالا
کاهش خسارت ناشی از پرتو و شیمی درمانی
کاهش اکسیداسیون بیش از حد چربی
پیشگیری از تومور و لخته
تقویت قوای حیاتی
تقویت مزاج
تقویت قوای جنسی
جلوگیری از تصلب باغث کبد
کاهش کلسترول و قند خون
آنتی اکسیدان