لوگو


مطالب برتر


    تبلیغات

    لینک دوستان

    آرشیو

    Include standart DLE files is denied

    نظرسنجی

    dle ّàلëîيû
    نظرشما در مورد سیستم؟

    آمار


    نویسنده: kimiagostar | تاریخ: 7 بهمن 1391 | بازدیدها: 49155
    املت قارچ

    مواد لازم :
    قارچ خرد شده : یک فنجان
    تخم مرغ: چهار عدد
    کره: چهار قاشق سوپ خوری
    جعفری خرد شده : دو قاشق غذا خوری به میزان دلخواه
    طرز تهیه :
    قارچ ها را با جغفری کمی سرخ کنید تخم مرغ ها را با چنگال به هم بزنید نمک و فلفل اضافه کنید . تخم مرغ ها را در ماهیتابه داغ بریزید ؛ به گونه ای که ته ظرف را بپوشاند . وقتی آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین که خودش را گرفت ؛ در ظرف دیگری بگذارید و داغ سر سفره ببرید.
    موضوع: آشپزی
    نظرات: 0
    نویسنده: kimiagostar | تاریخ: 6 دی 1391 | بازدیدها: 132529
    دلیلی برای ارتقا قارچ به وضعیت super food این است که انها حاوی بسیاری از مواد معدنی حیاتی میباشند جدول زیر خلاصه ای از اطلاعات تغذیه ای در قارچ سفید معمولی ( صدفی ) در 100g


    فوائد قارچ


    علاوه بر این، قارچ ها حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین های B شامل: تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، پیریدوکسین (B6) و نیاسین است. همچنین در قارچ یافت فولات ویتامین ها فراهم می کند که به RNI 22٪ در هر 100G.فولات لازم برای تشکیل cellos خون و rountinely به زنان باردار به عنوان یک مکمل برای کمک به پیشگیری از نقائص هنگام تولد مانند اسپینا بیفیدا داده می شود.


    خواص در مانی بعضی قارچ ها:

    باز سازی سلول های آسیب دیده
    بهبود فعالیت حیاتی سلول
    ارتقا و تجدید ایمنی
    اصلاح گردش خون و قابلیت حمل اکسیژن کنترل فشار ، چربی و قند خون بالا
    کاهش خسارت ناشی از پرتو و شیمی درمانی
    کاهش اکسیداسیون بیش از حد چربی
    پیشگیری از تومور و لخته

    تقویت قوای حیاتی
    تقویت مزاج
    تقویت قوای جنسی
    جلوگیری از تصلب باغث کبد
    کاهش کلسترول و قند خون
    آنتی اکسیدان
    موضوع: آشپزی
    نظرات: 2
    نویسنده: kimiagostar | تاریخ: 6 دی 1391 | بازدیدها: 53323
    سوپ قارچ

    سوپ قارچ
    مواد لازم :
    قارچ یک کیلو
    تخم مرغ 3 عدد
    خامه 100 گرم
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    آرد دو قاشق سوپ خوری
    آب گوشت یا آب مرغ 5 لیوان
    آب لیمو تازه دو قاشق
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    قازچ و فلفل دلمه را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم سپس روی حرارت آب گوشت یا مرغ را روی ان ریخته ، آرد را کم کم به ان اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوگه نشود . تخم مرغ ها را روی ان شکسته ، هم میزنیم .
    کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و سوپ را داخل ظرفی ریخته و ان را با خامه و مقدار جعفری خرد شده تزئین میکنیم

    سوپ قارچ سوپ قارچ
    موضوع: آشپزی
    نظرات: 1