صفحه نخست > آشپزی > سوپ قارچ
سوپ قارچ6 دی 1391. نویسنده: kimiagostar |
سوپ قارچ مواد لازم : قارچ یک کیلو تخم مرغ 3 عدد خامه 100 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد آرد دو قاشق سوپ خوری آب گوشت یا آب مرغ 5 لیوان آب لیمو تازه دو قاشق نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : قازچ و فلفل دلمه را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم سپس روی حرارت آب گوشت یا مرغ را روی ان ریخته ، آرد را کم کم به ان اضافه کرده و به هم میزنیم تا گلوگه نشود . تخم مرغ ها را روی ان شکسته ، هم میزنیم . کمی نمک و آبلیمو را خوب میزنیم و داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و سوپ را داخل ظرفی ریخته و ان را با خامه و مقدار جعفری خرد شده تزئین میکنیم بازگشت |